mandag 30. april 2012

Finværsdager

Det går ofte lang tid mellom hvert innlegg fra meg, men det er bare det at dagene flyr avgårde og bloggingen blir ikke akkurat førsteprioritering. Det er en hektisk vår, og så mye gøy som skjer. Forrige helg ble jeg overrasket av jentene med utdrikningslag. Det var en fantastisk helg som fortjener et eget innlegg her inne. Akkurat nå har jeg ikke bildene tilgjengelig da de er på min samboers mac som ikke er i huset akkurat nå. I dag har jeg vært tilbake hos skredderen og prøvd brudekjolen min etter innsying, og nå satt den bra på. En runde til med justering av lengden, og så kan jeg ta den med hjem. I dag er det to måneder til den store dagen, som vi gleder oss. Mye begynner å komme på plass, men det er fortsatt mange småting som ikke er klart enda. Prøver å ikke bli for stresset, og huske å nyte all planlegging og forberedelser.

I helgen var det fantastisk vær her som flere andre steder i landet. Det er på slike dager at vi virkelig ser hvorfor vi prioriterte utsikt foran størrelse på hus da vi kjøpte i fjor sommer. Det er en følelse av frihet å våkne opp på en finværsdag, gå inn på stuen og se utover fjorden. I helgen kom også mange seilbåter ut, og noen av sommercruiseskipene har begynt å komme tilbake for sesongen. Det er stas å sitte og se på. I morgen er det fridag for hele vår lille familie, og den skal nytes. Vi er bedt bort i middag, gleder oss. Min favorittsjokoladekake står nå i ovnen, og jeg håper at det etter i morgen også kan bli deres favoritt. Dette er en kake som min kjære mamma alltid baker til meg når jeg kommer hjem, og nå har også jeg lært meg å bake den. Det er alltid like spennende om den blir høy og fin eller ikke. Det er uansett samme smak og det er den som teller:)
Ønsker alle en fin 01.mai!

mandag 9. april 2012

Påskemuffins


God formiddag. Håper alle har hatt en fin påskehelg uansett inne- eller utevær. Vi har kost oss masse. Hatt mye besøk av familie, så her har folk sovet på alt fra gjesteseng til oppblåsbar seng og sofa. Koselig har det vært. Vi har spist mye god mat og været har vært fantastisk. På lørdagen tok vi båten ut til Oscarsborg festning og ruslet rundt der en stund i finværet. Fikk til og med litt guiding der ute, så det ble interessant for både store og små. 

Påsken har vært innholdsrik i år. Det har kommet opp ny veranda, vi har som sagt hatt masse besøk og størst av alt var jo at min lille nevø kom til verden. Muffins passer til de fleste anledninger, så det ble servert opptil flere ganger. Rett før påske fant jeg kakepynt på coop obs som jeg syntes lignet små påske-egg. Det ble selvfølgelig rosa topping på de fleste, men jeg laget også noen med blå topping som vi hadde med på sykehuset til de nybakte foreldrene. 
Ha en fin mandag alle sammen.

torsdag 5. april 2012

Påskestemning

De siste ukene har vi nesten ikke vært hjemme. Med den ene siden av familien på Nordmøre og den andre i Sverige blir det litt reising. I tillegg har vi venner som har flyttet til ulike deler av landet, og det er veldig koselig å holde kontakten selv om avstandene er store. Jeg jobber jo deltid, så da blir det også en del reising midt i uka, og da er det bare meg og søtnosen som kan dra. Utfordringen med å reise alene med barn blir bare større og større. En liten jente på vel 1,5 år står ikke stille og venter. Så det blir litt armer og bein men alt i alt er hun veldig tålmodig og flink om vi så er ombord i flyet, bilen eller toget. 

Etter flere uker med få dager hjemme, har det nå vært litt godt å finne roen hjemme igjen. Vi har de siste dagene hatt koselig besøk av svigers fra Sverige. Vi har fått mye hjelp her og setter stor pris på det. I går var det en stor dag her. Min kjære bror og svigerinne fikk en liten gutt og jeg ble tante. Det er stor stas. Foreldrene mine kom nedover med en gang, og vi tok turen til sykehuset samme dag. Han er så nydelig. Vi gleder oss til å bli kjent med han.

Nå har jo påsken begynt på riktig, og litt påskepynt må det jo være for å gi litt påskestemning. Vi har nå besøk av mine foreldre og i morgen kommer det nytt besøk av mer familie fra Sverige. Vi gleder oss. Påskeeggene til barna er fyllt, og vi har et nydelig påskevær med skikkelig vårstemning.

Ønsker alle en riktig god påske med masse påskemarsipan, påskekrim og familietid:)

Colour addict- Pink addict

Når det gjelder farger, så har jeg definitivt en favorittfarge og det er rosa. Når jeg går inn i butikker blir jeg bare dratt mot alt som er rosa. Det er sååå fint. Kunne gjerne hatt enda mer rosa i hjemmet, men må jo ta litt hensyn til min kjære også. Her er mitt bidrag til månedens utfordring "Colour addict". For meg er det "Pink addict". Flere bidrag finner dere her.