tirsdag 31. januar 2012

Bryllupsforberedelser

I helgen hadde jeg besøk av min kjære forlover og hennes datter. Vi hadde det så koselig! Pratet masse om bryllupet, og var en tur i byen og så på bryllupsdekor osv. I går var vi tilbake i byen og prøvde brudekjoler. Jeg var i forkant ganske spent på om jeg skulle finne en som føltes riktig for meg. Det var mange nydelige kjoler. Ikke helt enkelt å velge, men jeg har funnet den rette. Som jeg gleder meg:)

Når vi begynte med planleggingen av den store dagen vår, lagde jeg en bryllupsforberedelsesbok. Jeg er kontrollfreak og synes det er en stor lettelse å få system på planleggingen, og å ha alt nedskrevet. Regner med at dette er et kjent fenomen for kommende bruder.


"Boken" er kjøpt på Åhlens og pyntet med klistremerker fra Nille. Synes den ble kjempesøt og at den er fin å ha liggende fremme:) Jeg for min del ser også på slike ting som interiør da de er dekorative i hjemmet.Ønsker alle en fin tirsdagskveld.

tirsdag 24. januar 2012

Rosa krakk

 Som nevnt tidligere har vi funnet mange gamle fine ting hjemme hos svigers som vi er så heldige å få ta med oss. Der har vi også blant annet funnet noen gamle krakker og en liten stol som lille søtnosen har stor glede av. Denne rosa krakken var opprinnelig rød, men siden jeg elsker rosa fikk den seg noen strøk med maling. Her står søtnosen min å vinker når pappan drar på jobb og når båtene kjører forbi.

Før:


Etter:Ønsker alle en fortsatt fin tirsdag.

mandag 23. januar 2012

En svipptur til fantastiske Dubai.

I går kveld kom jeg hjem fra en svipptur til Dubai. Litt sliten etter å ha jobbet på natten hjem igjen, men har hatt en utrolig innholdsrik helg og er nok en gang veldig glad for jobben min. Vi fløy ned fredagskveld og var der vel et døgn før vi fløy hjem igjen. Opplevde mye denne gangen. Dubai er fantastisk. Det er så flott der, veldig rent overalt, ser ikke søppel ligge og slenge noe sted. Dette er et sted som anbefales for alle som liker flotte ting og god service. Tror denne byen kan blidgjøre enhver jente med alt den har av shoppingtilbud, luksus og service.

Mitt favorittsted i Dubai er Madinat like ved seilet.


Fikk også tatt en tur opp i verdens høyeste bygning.


Etter en fin helg på jobb, var det beste av alt å få komme hjem til mine kjære igjen. Slik er det, borte bra men hjemme best:)

tirsdag 10. januar 2012

Global chic

Som forholdsvis ny interiørblogger har jeg enda ikke vært med på noen utfordringer. En gang må være min første, så da prøver jeg meg på månedens NIB-utfordring som er "Global chic". Dette blir nok et bidrag som er mer et prøveprosjekt for meg.

Disse tingene har hver sin historie knyttet til min svigerfamilies slekt. Med dette bildet melder jeg meg på NIBs utfordring som dere kan se mer fra HER.
Med ønske om en fin tirsdagskveld:)

fredag 6. januar 2012

Julegaver til søtnosen.

Tenkte jeg ville vise noe av det som søtnosen fikk til jul. Hun fikk så mange gaver, og hun er fortsatt litt for liten til å forstå det hele. De fleste av julegavene falt i smak, mens noen av de får hun nok mer glede av etter hvert. Som dette utrolig søte "kjøkkenet" vi gav til henne. Jeg bare måtte kjøpe det, var jo bare så søtt. Har bestilt det hos inreda.com, en svensk nettside som også blant annet har tapetprøver man kan bestille for nesten ingenting. Akkurat nå synes hun det er mest stas med skjeen som fulgte med, og lekehunden hennes har fått seg en tur inni stekeovnen. Men det blir nok mer bevisst lek med dette etter hvert.

Av sin oldemor på Nordmøre fikk hun blant annet dette søte bildet. Søtt motiv med søte farger. Også postkassen da, hun "måtte" jo få en rosa postkasse:) Jeg synes i hvertfall det.


Enda en gave jeg bare må få vise frem er denne fantastisk fine bodyen. Den var jo bare perfekt. Fikk den av en god veninne:)


Ønsker alle en fin fredag. Tar selv turen til en veninne, før søtnosen skal hentes i barnehagen litt senere. Så blir det familiehelg med tapas i kveld som alltid er en like god start på helgen.

tirsdag 3. januar 2012

Godt nyttår!

Julen har gått så fort, og ikke minst 2011 har gått så fort. Fra å ha et lite spedbarn i armene har vi nå ei lita jente som springer rundt og sier nye ord nesten hver dag. Hun lærer så mye hele tiden og har fått veldig sterke meninger allerede. Hun er helt fantastisk:)

I året som gikk har vi flyttet ut av storbyen og vi trives godt her i den nye lille byen vår. Et nytt hjem er skapt og kommer til å få enda noen nye løft i året som vi nå såvidt har påbegynt. Dette skal bli enda et stort år for oss og vår lille familie. Mamman og pappan skal nemlig bli Herr og Fru, vi gifter oss i juni:) Planleggingen er i gang, og nå blir det nok en periode med mindre oppussing og mer bryllupsfokus, noe jeg gleder meg veldig til. Men man får jo alltids litt plass til interiørfokus også.

Nyttårsaften var en veldig fin dag. Utpå dagen tuslet vi ned til sentrum og tok en varm sjokolade (Irish på gutta) på en koselig kafe før vi gikk videre til badeparken og grillet pølse. Det var nydelig vær og vi fikk se en fin solnedgang. Søtnosen koste seg med å leke i sanden og kaste stener i vannet. Ikke veldig jul/nyttårsfølelse, men koselig. Svenskene hadde med rislykter som vi sendte opp både fra stranden og senere ved midnatt. Veldig stemningsfulle.

Min kjære er veldig flink med mat, og han skuffet heller ikke denne gangen. På kvelden serverte han hvalkjøtt med rømme og gressløk til forrett, nydelig oksefilet med fløtegratinerte poteter og champignonsaus til hovedrett og hjemmelaget sjokoladefondant med is til dessert. Vi var så mette. 

Med noen bilder fra et bord dekket til nyttårsmiddag ønsker jeg dere et riktig GODT NYTTÅR!