torsdag 25. oktober 2012

Sommer 2012

Hei! Det går altfor lang tid mellom innleggene her, og det er av den grunn at det er veldig mye annet for tiden. Jeg jobber mer nå, og vi er i gang med oppussingen igjen. Det er hektisk, og jeg merker at det er lettvint å titte innom andres blogger, men det krever mer å lage egne innlegg. Vinteren har nå kommet til store deler av landet og den lille smakebiten av sommer som vi fikk føles langt unna. Drømmer meg litt tilbake til den, før jeg blir helt klar til å ta imot vinteren. Det er enda godt at vi klarer å glede oss over de ulike årstidene vi har her til lands, for det gjør vi vel? Skulle bare ønske de var litt mer tydelige og oppdelt, ikke bare sånn halvveis som det nå har blitt mer og mer de siste årene. Sommer skulle vært sommer og vinter skulle vært vinter med all den sjarm de ulike årstidene fører med seg.


Midsommarfeiring hjemme hos oss. Gift med en svenske så da hører det til.Den nye verandaen ble brukt, men det var desverre ikke veldig mange dager og kvelder været gav oss muligheten til å sitte her ute.Stas å se de store cruisebåtene som kommer på sommeren.


Nå har piggdekkene kommet på, og nye vintersko til hele familien kjøpt inn. Vi er klare for en forhåpentligvis fin vinter.

Ha en fortsatt fin kveld:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar