mandag 3. september 2012

Bursdagsfeiring

I helgen har vi hatt koselig besøk av familie fra Sverige. Det er så koselig å treffes, skulle ønske det var mye oftere. I går kom også min bror med familie hit så da var vi samlet for å ha bursdagsfeiring for søtnosen vår. Fra Sverige hadde de med et kjempesøtt bursdagstog med tall som kan byttes ut hvert år, jeg ble så glad for det. Jeg laget muffins, mens min kjære baket kake og dekorerte den helt selv:) Den ble kjempefin, finnes det noe den mannen ikke får til?

Hello Kitty er populært, så dette året ble det Hello Kitty-tema, eller "Hei Kitty" som hun selv kaller henne:) Muffinsene ble dekorert med mini-marsmallows som vi har kjøpt i Sverige. Godt mulig at de finnes i enkelte matbutikker her også.
Ønsker dere en fin uke!

3 kommentarer:

 1. Kjempefine muffins og flott kake :) De har hvite mini-marsmallows på Coop Obs i hvertfall :)

  SvarSlett
 2. Så pent pyntet til barnebursdag. Kaken og muffinsene var utrolig søte! :) Hello Kitty er en stor favoritt her i huset også ;) Snart er det minstemann sin tur til å feire første bursdag :)

  Fin uke til deg også! :)

  Klem Anne

  SvarSlett
 3. Ellinor: Tusen takk for koselig kommentar, og takk for tips:)
  Anne: Tusen takk for koselig kommentar:) Veldig gøy med barnebursdager:) 1.års dagen er jo veldig spesiell. Gøy for oss mammaer med forberedelser:)

  SvarSlett