mandag 27. august 2012

En stor dag.

Dagen i dag har vært en stor dag her hos oss. Lille søtnosen vår har hatt bursdag og har nå blitt to år. Før vi dro til barnehagen, hang vi ut flagget. Det var stor stas da vi oppdaget at flagget også var hengt opp utenfor barnehagen. Inne hang det en fin liten plaket med bilde av henne, som også var pyntet og hadde en bursdagshilsen. Da jeg hentet henne senere på dagen, hadde hun fått krone og hatt en fin feiring der. Hjemme ventet pakker, pølser og sjokolademuffins, alt like populært:) Lille søtnosen var veldig godt fornøyd med alle ballongene som mamman hadde blåst opp, de var det nok like mye stas med som pakkene:) Til helgen kommer flere av hennes søskenbarn både fra Sverige og Oslo for å feire med kaker og mer ballonger. Det blir nok veldig stas, vi gleder oss alle sammen.

Jeg viste jo frem en lampe i forrige innlegg, og her kommer et bilde av en annen lampe jeg er veldig glad i. Denne er kjøpt på Bohus for noen år siden. 


Nydelige roser som jeg fikk av en veninne før helgen.


Legger ved et bilde av et lite rådyr som stod å tittet inn på oss for noen dager siden. Dette til søtnosens store begeistring.


Ønsker dere en fin dag i morgen!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med dagen til herlige Wilma:)

    SvarSlett
  2. Tusen takk Linn:)
    Håper alt er bra med dere og at vi kan sees snart når du kommer hjem. Klem

    SvarSlett