søndag 15. juli 2012

Duften av sommer

Hei! Etter en fantastisk uke på Mallorca etter bryllupet, har vi nå vært hjemme i noen dager igjen. Det var så avslappende der, varmt i luften og i vannet, nydelig mat og godt selskap. Neste år blir det nok to uker. Sommeren hjemme har jo vært veldig skuffende, så den kan man tydeligvis ikke stole på lenger. Vil man ha sol og varme må man reise bort. Jeg husker godt når jeg var barn og sommer var sommer, og vinter var vinter, det var stas det.

Selv om været er så som så, glimtet det til med litt sol og oppholdsvær i går og i dag. Det passet oss veldig bra, for vi har hatt koselig besøk av familien i Sverige. Vår lille Wilma har storkost seg sammen med sine søskenbarn, og vi har hatt det så hyggelig både små og store. Mange gode måltider også her, og det er alltid slik at maten hjemme er enda bedre enn det man får servert når man er på ferie i utlandet. 

Kirsebærene har kommet nå, og det ble plukket en god del i går og barna syntes de var så søte og gode nå.


Min kjære er som sagt veldig flink på kjøkkenet, så han kokte saft av bær vi hadde i fryseren. Trengte bare litt sukker, for disse bærene er veldig søte. Da han kokte saft duftet det av sommer, og det var godt å få kjent et lite snev av norsk sommerfølelse igjen.


I morgen reiser vår lille familie til Trondheim for å besøke gode venner, og etter hvert videre til Nordmøre for å besøke familie og venner der. Vi gleder oss til å treffe igjen alle sammen der.

Ønsker alle en fin uke. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar