søndag 3. juni 2012

Bryllupsinvitasjoner

God søndagskveld! Her er det vel lengre mellom hvert innlegg enn noen gang, men det har sin naturlige forklaring. Bryllupet er mindre enn 4 uker unna og mye tid blir brukt til de siste detaljene. Sommerfuglene i magen har kommet og jeg gleder meg sånn:) Tenkte bare å titte innom og vise litt bilder av bryllupsinvitasjonenene våre. Jeg har tenkt å vise mer fra detaljer rundt selve bryllupet senere, men synes det er bedre å vise minst mulig i forkant med tanke på at vi ikke vil at gjestene skal se alt før selve dagen. Invitasjonene laget vi til slutt selv. Vi var veldig frem og tilbake på hvordan vi skulle gjøre det, og tenkte lenge på å bestille ferdige invitasjoner. Vi ble uansett veldig fornøyd med resultatet. Synes de ble enda finere når vi laget de selv, vi fikk jo bestemme alt da. Vi brukte bånd fra Bogerud i fargen gammelrosa (samme bånd finnes også hos Panduro) og bestilte spenner fra denne nettsiden: http://www.rhinestonejewelry.com/buwh.html. I tillegg hadde vi frimerke med bilde av oss, dette kan bestilles hos Posten. Slik ble resultatet:

Ønsker dere en fin uke:)

2 kommentarer:

 1. Så flink du er. De ble kjempesøte. Ønsker deg masse lykke til. Det kommer til å bli så bra. Husker selv at det var mye sommerfugler i magen i ukene før bryllupet, og så ble det en helt fantastisk dag.

  Vi får håpe det blir fint vær de neste ukene så de søte barna våre kan få to fine uker på Skiphelle. Vi ses vel kanskje på avslutningen den 15.

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fine invitasjoner :) Skjønner godt at tiden flyr avgårde og at det kommer fler sommerfugler for hver dag som går:)

   Ønsker dere masse lykke til med innspurten. NYT den store dagen!!!
   Gleder meg til å se bilde ;)
   Klem

   Slett