lørdag 12. mai 2012

Utdrikningslag

God lørdags-formiddag til dere! Her skinner endelig solen igjen etter flere gråværsdager. I dag blir det nok en tur ned til sentrum for å spise lunsj ute (hvis ikke vinden er for kald da). Dagene flyr avgårde mot bryllupet nå, og for noen dager siden hentet jeg kjolen hos skredderen så nå er den trygt i hus. Denne uken var vi også på ringdate:) Vi brukte god tid og det var heller ikke her lett å velge blant finest, finest og finest:) Det er så mye fint å velge i, og vi dro derfra veldig godt fornøyde begge to. 

For noen uker siden ble det arrangert utdrikningslag for meg, og jeg føler meg så heldig. Jeg har verdens beste forlover og verdens beste veninner. Jeg fikk alt hva jeg kunne ha ønsket meg pluss mye mer. På fredagskvelden ble jeg overrasket av fire av mine gode veninner hjemmefra. De ringte på døra og gjemte seg bak huset. Men søte som de er, så glemte de å gjemme alle de ti handleposene som de hadde med seg, søtinger! Det ble en koselig kveld med hjemmelaget pizza som min kjære laget til oss, mye skravling og noen glass med god vin.

Etter frokost på lørdagen dro vi ned til havna for å ta båten ut til Oscarsborg. Ved båten ventet det flere gode veninner som hadde tatt turen fra nabolaget og fra Oslo, Gøteborg og Nord-Trøndelag. Hvor heldig er ikke jeg? På Oscarsborg fikk jeg først massasje før vi spiste lunsj etterfulgt av zumba. Zumban var veldig morsom. Ingen hadde prøvd det før, men alle var sporty og stilte opp. Det var ikke vanskelig å få oss til å smile mens vi vrikket rundt og gjorde bevegelser som ikke var helt naturlig for våre nordiske kropper. Etter en time med dette, var det tid for litt badstu og utendørs jacuzzi. Som vi koste oss. 

Da vi kom tilbake fra Oscarsborg ble vi møtt av en kokk som stod på kjøkkenet mitt og laget mat. Er ikke det fantastisk? Min kjære hadde dekket på bordet og alt var klart for en koselig kveld. Kokken laget en nydelig tre-retters til oss og serverte fantastisk god vin. Etter maten var det pakkelek, og pakkene var virkelig gjennomtenkte. Flere gode gamle minner kom frem, og også nyere men like så koselige minner. Dagen var komplett. Takk nok en gang til min kjære forlover som laget en fantastisk dag til meg.

Her kommer noen bilder fra dagen:


Ønsker alle en god lørdag!

5 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en veldig koselig dag. Du må snille venner;0)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var en veldig bra dag:) De var jo bare snille med meg og jeg slapp å gjøre noe som var pinlig:) Det passet meg utmerket:)

   Slett
 2. Hørtes ut som det perfekt utdrikningslaget :) Kjekt at du koste deg :) Håper vi får se litt bilder fra den store dagen din. Når er det? Masse lykke til med planleggingen og alt sammen vertfall. Du kommer til å bli en nydelig brud :)

  Klem Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Anne:) Og i like måte:) Det var en helt super dag! D blir vel en slik dag på deg også etterhvert:) Spennende hva de finner på til deg, blir helt sikkert kjempebra:) Her nærmer den store dagen seg med stormskritt, 30.juni:) Så nå bestilles de siste detaljene og ting begynner å komme på plass:) Ser dagen deres er i september? Huset ser ut til å bli kjempefint:) Når skal det stå ferdig?

   Klem fra Maja

   Slett
 3. Høres ut som en flott dag Maja!! Bra du koste deg, maten ser fantastisk ut. Likte spesilt bilde av desserten :)

  SvarSlett