torsdag 5. april 2012

Påskestemning

De siste ukene har vi nesten ikke vært hjemme. Med den ene siden av familien på Nordmøre og den andre i Sverige blir det litt reising. I tillegg har vi venner som har flyttet til ulike deler av landet, og det er veldig koselig å holde kontakten selv om avstandene er store. Jeg jobber jo deltid, så da blir det også en del reising midt i uka, og da er det bare meg og søtnosen som kan dra. Utfordringen med å reise alene med barn blir bare større og større. En liten jente på vel 1,5 år står ikke stille og venter. Så det blir litt armer og bein men alt i alt er hun veldig tålmodig og flink om vi så er ombord i flyet, bilen eller toget. 

Etter flere uker med få dager hjemme, har det nå vært litt godt å finne roen hjemme igjen. Vi har de siste dagene hatt koselig besøk av svigers fra Sverige. Vi har fått mye hjelp her og setter stor pris på det. I går var det en stor dag her. Min kjære bror og svigerinne fikk en liten gutt og jeg ble tante. Det er stor stas. Foreldrene mine kom nedover med en gang, og vi tok turen til sykehuset samme dag. Han er så nydelig. Vi gleder oss til å bli kjent med han.

Nå har jo påsken begynt på riktig, og litt påskepynt må det jo være for å gi litt påskestemning. Vi har nå besøk av mine foreldre og i morgen kommer det nytt besøk av mer familie fra Sverige. Vi gleder oss. Påskeeggene til barna er fyllt, og vi har et nydelig påskevær med skikkelig vårstemning.

Ønsker alle en riktig god påske med masse påskemarsipan, påskekrim og familietid:)

2 kommentarer:

  1. Ha en riktig god påske, Maja:-)
    Håper vi ses plutselig.
    Stor klem:)

    SvarSlett
  2. Takk Gro Anita:) Håper du har hatt fri og at dere har hatt en kjempefin påske:) Hadde vært så hyggelig å få jobbet sammen snart, krysser fingrene:) Klem

    SvarSlett