fredag 6. januar 2012

Julegaver til søtnosen.

Tenkte jeg ville vise noe av det som søtnosen fikk til jul. Hun fikk så mange gaver, og hun er fortsatt litt for liten til å forstå det hele. De fleste av julegavene falt i smak, mens noen av de får hun nok mer glede av etter hvert. Som dette utrolig søte "kjøkkenet" vi gav til henne. Jeg bare måtte kjøpe det, var jo bare så søtt. Har bestilt det hos inreda.com, en svensk nettside som også blant annet har tapetprøver man kan bestille for nesten ingenting. Akkurat nå synes hun det er mest stas med skjeen som fulgte med, og lekehunden hennes har fått seg en tur inni stekeovnen. Men det blir nok mer bevisst lek med dette etter hvert.

Av sin oldemor på Nordmøre fikk hun blant annet dette søte bildet. Søtt motiv med søte farger. Også postkassen da, hun "måtte" jo få en rosa postkasse:) Jeg synes i hvertfall det.


Enda en gave jeg bare må få vise frem er denne fantastisk fine bodyen. Den var jo bare perfekt. Fikk den av en god veninne:)


Ønsker alle en fin fredag. Tar selv turen til en veninne, før søtnosen skal hentes i barnehagen litt senere. Så blir det familiehelg med tapas i kveld som alltid er en like god start på helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar