tirsdag 3. januar 2012

Godt nyttår!

Julen har gått så fort, og ikke minst 2011 har gått så fort. Fra å ha et lite spedbarn i armene har vi nå ei lita jente som springer rundt og sier nye ord nesten hver dag. Hun lærer så mye hele tiden og har fått veldig sterke meninger allerede. Hun er helt fantastisk:)

I året som gikk har vi flyttet ut av storbyen og vi trives godt her i den nye lille byen vår. Et nytt hjem er skapt og kommer til å få enda noen nye løft i året som vi nå såvidt har påbegynt. Dette skal bli enda et stort år for oss og vår lille familie. Mamman og pappan skal nemlig bli Herr og Fru, vi gifter oss i juni:) Planleggingen er i gang, og nå blir det nok en periode med mindre oppussing og mer bryllupsfokus, noe jeg gleder meg veldig til. Men man får jo alltids litt plass til interiørfokus også.

Nyttårsaften var en veldig fin dag. Utpå dagen tuslet vi ned til sentrum og tok en varm sjokolade (Irish på gutta) på en koselig kafe før vi gikk videre til badeparken og grillet pølse. Det var nydelig vær og vi fikk se en fin solnedgang. Søtnosen koste seg med å leke i sanden og kaste stener i vannet. Ikke veldig jul/nyttårsfølelse, men koselig. Svenskene hadde med rislykter som vi sendte opp både fra stranden og senere ved midnatt. Veldig stemningsfulle.

Min kjære er veldig flink med mat, og han skuffet heller ikke denne gangen. På kvelden serverte han hvalkjøtt med rømme og gressløk til forrett, nydelig oksefilet med fløtegratinerte poteter og champignonsaus til hovedrett og hjemmelaget sjokoladefondant med is til dessert. Vi var så mette. 

Med noen bilder fra et bord dekket til nyttårsmiddag ønsker jeg dere et riktig GODT NYTTÅR! 
2 kommentarer:

 1. ÅIj... HIpp hurraaa... Gratulerer så mye med brylluppet som kommer. Spennende tider i vente :)

  Nydelig nyttårsbord du har dekket!
  Vi tok nyttårskvelden med ro, ingen besøk bare oss. Deilig etter en hel jul med bare sosialisering.

  Kos deg med planleggingen fremover :)
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Takk:) Ja d er spennende tider både hos oss og dere:)Koser oss med planlegggingen til den store dagen nå. Regner med det begynner å bli tungt for deg! Men d er jo et godt tegn, da er d ikke lenge igjen:)

  SvarSlett