mandag 31. oktober 2011

Lampe fra Bauhaus.


Jeg liker veldig godt å sitte og titte på nettbutikker, og finner ofte mye fint der. Selvfølgelig er det også veldig stas å gå å se i interiørbutikker når man har god tid til det. Den lille byen jeg bor i har veldig mange fine små interiørbutikker, så her trenger man ikke reise langt for å finne små skatter. Men av og til kan man også bli overrasket over å finne noe man liker veldig godt i en butikk hvor man kanskje ikke trodde man kunne finne akkurat det man lette etter. Vi driver jo å pusser opp nesten alle rom i huset, og i den forbindelse handler vi mye materiale, maling og diverse på Bauhaus. Men det jeg ikke visste var at de også har veldig fine lamper der. Jeg kjøpte denne stålampen der for en liten stund siden. 


Borddekking.


Selv om det er en god stund til jul så har jeg begynt å tenke mye på julen allerede, som så mange andre vet jeg. Dette året blir første gangen jeg skal feire jul et annet sted enn i mitt barndomshjem. Men jeg gleder meg veldig. Vi skal feire jul i vårt eget lille hus og vi skal ha gjester. Da er det vel ikke rart at jeg allerede tenker på innkjøp av mat og julepynt og ikke minst borddekking. Vi har også hatt en veldig koselig tradisjon siste helgen før jul, nemlig å arrangere julebord for gode venner. Dette har vi også tenkt å gjøre i år, og nå er det enda mer stas nå som vi har eget hus og kan tenne fakler utenfor når gjestene kommer. Regner med jeg finner mange gode tips på borddekking etterhvert som julen nærmer seg. Slik så det ut da vi hadde julebord i leiligheten vår i storbyen.


mandag 24. oktober 2011

En søt gave fra en god venn.

Noen mennesker er bare så veldig flinke til å gjøre noe ekstra ut av ting. Min søte veninne Therese er slik. I sommer da de besøkte oss i det nye huset for første gang, hadde hun med denne søte gaven. 


Det gjør seg veldig å bruke cellofan som innpakning, så dette er et tips jeg skal ta med meg videre. Man kan trygt si at hun vet hva jeg liker, for dette passet veldig godt inn på kjøkkenet vårt. Gleder meg til kjøkkenet er helt ferdig så jeg kan henge frem muffinsgryteklutene også.Det var en gang en sommer...


Vi fikk nøklene til huset i midten av juli, så vi fikk gleden av å ha hus og hage ihvertfall halve sommeren. Selv om mye tid gikk med til oppussing, fikk vi også nyte fine dager og kvelder med nydelig utsikt og kort vei ned til badestranden.

lørdag 22. oktober 2011

Badet i leiligheten før og etter.

Badet var noe vi gledet oss veldig til at skulle bli ferdig. På denne tiden gikk jeg høygravid, og vi ville gjerne ha alt klart i hjemmet. Å bo fire uker i en leilighet uten bad er ikke så veldig stas, men det ble virkelig verdt ventingen.

Vi var veldig enige om valget av farger og størrelser på fliser osv, men var selvfølgelig veldig spente på om det skulle bli slik vi håpet, og det ble det virkelig. I tillegg dukket det opp smarte løsninger underveis som ble lagt til, og resultatet ble enda bedre.

  

Slik så leiligheten ut da vi flyttet inn...

Da vi kjøpte leiligheten vi bodde i før, var dette en leilighet som trengte en god del oppussing. Vi malte alle tak og vegger, la nytt gulv i to av rommene og satte inn nytt kjøkken. Når jeg sier "vi" vil dette i hovedsak si min kjære, med god hjelp fra familie. Det eneste jeg bidro med på oppussingsfronten var nok maling av vinduskarmer, men noen må jo gjøre det også. I tillegg til dette ble badet pusset opp etter at vi hadde bodd i leiligheten i et år.  Dette kommer jeg tilbake til da det er noe vi ble veldig godt fornøyd med.
                                         Se gjerne innlegget under for hvordan leiligheten ble etter at vi hadde pusset opp.

torsdag 20. oktober 2011

Leiligheten vi flyttet fra.

D var utrolig mye jobb før visningen av leiligheten som vi skulle selge. Først var det masse forberedelser før fotograferingen, så var det siste finpuss før visning. Men etter all innsatsen ble vi godt fornøyd med resultatet.


Det siste bildet er av kombinert barnerom og gjesterom. Siden vi visste at søtnosen var en jente fra uke 18, stod rosarommet klart lenge før fødsel. Det bare klødde i fingrene etter å få lage barnerom. Selv om rommet ikke ble brukt av søtnosen før vi flyttet, fikk våre gjester gleden av å sove i rosarommet. 

tirsdag 18. oktober 2011

En ny verden

I flere år var det storbylivet som lokket med alt hva det har å tilby. Dette var utsikten vi hadde fra vår leilighet i Oslo. 


      

      

Etter at lille søtnosen vår kom til verden fristet tanken på hus og hage mer og mer. Utsikten vi fikk var ikke noe vi regnet med at vi skulle få, men var noe som stod høyt på ønskelisten vår.