mandag 14. november 2011

En innholdsrik dag.

 I dag har vi fått gjort mye og sitter igjen med gode resultater, så i kveld har vi kost oss med prinsessekake fra Ikea. Disse små bløtkakene er fantastisk gode og ikke minst søte å se på. Vi serverte slike på søtnosen sin 1-års dag, og hun storkoste seg med kake. Det var nok minst like stas å få prøve å spise selv med resultat i at det var kake overalt både på bordet, gulvet og i ansiktet. Kakene er helt genial å ha i fryseren og det er jo ingen minus at de ser så søte ut. Passer godt å servere til gode veninner.


 Min kjære har hatt fri i dag, og vi har fått gjort unna mye. Dagen startet med en tur til Bauhaus der vi handlet maling til veggene og trappen nede pluss lamper til den nye gangen. Vi fikk også bestemt oss for hvilke gulvfliser vi vil ha. Min kjære har fått lov til å bestemme hvilke farger vi skal ha nede i gangen og på gjesterommet, og da blir det to forskjellige gråfarger. Gulvflisene blir lyse grå, her har vi tenkt praktisk med tanke på at det fort blir skittent i en gang. Det var en utfordring å finne lamper til gangen da det ikke er så høyt under tak der nede. Men vi fant en utrolig fin lampe, som kommer til å pynte opp mye.

Etter lunsjtid hentet vi lille søtnosen i barnehagen og dro til fotograf Toril Simonsen. Hun tok mange nydelige bilder, så nå har vi bilder både til julekort og til eget bruk. Ta en titt på bloggen hennes http://www.tonekollen-kennel.com/31856861 hvis noen trenger en fotograf. Her er noen av bildene hun tok for oss:


1 kommentar:

  1. Nydelig hun er Maja!! Flotte bilder!! Hun blir nok ei lita jåle lille Wilma;)

    SvarSlett